5-12 kerti murva díszítésre alkalmas fehér murva jellemzői, felhasználhatósága

Az 5-12 kerti murva, fehér murva az otthon végzett kültéri és esetlegesen beltéri szépítésének egyik legnépszerűbb, legismertebb alapanyaga. Egyenletes szemszerkezeti elosztása miatt gyönyörű homogén felületet ad, és a kert igazi díszévé válik, port nem tartalmaz. Öt és tizenkettő milliméter szemnagyságú kövek elegye alkotja. Színe attól függ, melyik kőzetből állítják elő. Lehet hófehér, sárgás, bézs vagy ezek keveréke, viszont egységében mindig fehér színt ad ki.

Az 5-12 kerti dísz murva felhasználása igen széles kört ölel át. Kezdve a kerti járófelületek kialakításától a növények köré díszítésen át a házfalak mellé vízelvezető felfröcskölést megakadályozó felület kialakításához. Elterítése négy és nyolc centiméter között ajánlott. Puhább talajnál célszerű egy alap réteg kialakítása, a gaz kibújását a kövek közül geotextil lefektetésével akadályozhatjuk meg.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 5-12 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 5-12 murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 5-12 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Kerti murva 5-12 murva

5-12 kerti murva ár 10500 Ft / m³ + ÁFA

5-12 kerti murva rendelés, szállítás, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 5-12 murvát, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 5-12 murva ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A murvaokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?