20-55 murva fehér nagyszemű murva felhasználása

A 20-55 murva a legnagyobb szemnagyságú pormentes murva, amit szállítani tudok Önnek. Gyakorlatilag ez a murva megegyezik a vasútnál a sínek között megtalálható kő méretével, csak ez dolomitból vagy mészkőből készül, színe összhatásában fehér. Ha díszítésre használná, kiváló választás, struktúrájának köszönhetően szemet gyönyörködtető felületek képezhetőek belőle. A nagy szemek miatt ennek az anyagnak a terítése nehézkesebb az apróbb szemnagyságú társaihoz képest. Célszerű villával vagy leginkább géppel elteríteni. A húsz-ötvenötös murva gabion kosarak feltöltésére is alkalmas. Ilyenkor vegye figyelembe a háló szövésének sűrűségét.

A murva 20-55 elsősorban építési, útépítési célra gyártott anyag, ami természetesen azért dekorálásra is kiválóan alkalmas. Ahol laza a talaj, és utat szeretnénk építeni, ott kiváló választás ez a murva, hiszen a nagy kövek a laza talajba ékelődve megakadályozzák a rá építendő út vagy térkő megsüllyedését. Rendkívül fontos, hogy a húsz-ötvenötös murvát a megfelelő vastagságban használja fel, ami legalább két réteg, azaz tizenöt centiméter. Ez alatt funkcióját nem tudja betölteni.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 20-55 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 20-55 murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 20-55 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Murva 20-55

20-55 murva ár 9700 Ft / m³ + ÁFA

20-55 murva, rendelés, szállítás, ár, Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 20-55 murvát, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 20-55 murva ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A murvaokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?