2-5 murva az ágyazó murva lerakása, alkalmazási területe

A 2-5 ágyazó murva, ahogy a nevében is benne van, elsősorban térkővel burkot járdák, utak, kocsi beállók az útalap és a térkő közti kiegyenlítő, teherbíró vízelvezető funkciókat tölti be, ahol kiemelten fontos a nagy teherbírás és a gyors vízelvezetés. Használható még nagy felületű burkolólapok lerakásához, ezzel garantálva, hogy a rá helyezett burkolat ne billegjen. Sokan díszítő funkcióval ruházzák fel, így gyakran láthatjuk kerti ösvények építőanyagaként.

Az ágyazó murva pormentes anyag, szemcsemérete kettő és öt milliméter közötti kődarabokat foglal magában. Ez a pormentesség a megoldás a csapadék hatékony elvezetésére. A teljesen homogén szemszerkezet pedig a rá helyezett kő teljes felfekvését, stabilitását segíti, és annak megsüllyedésének kizárását biztosítja. Felhasználáskor vegye figyelembe azt, hogy az adott burkolat alá milyen vastagságban szükséges az elhúzása.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 2-5 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 2-5 murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 2-5 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Ágyazó murva 2-5 mm

ágyazó murva, 2-5 murva ár 12200 Ft / m³ + ÁFA

2-5 ágyazó murva rendelés, szállítás, ár, Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 2-5 murvát, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 2-5 murva ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A murvaokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?