12-20 murva, közepes szemnagyságú fehér kerti murva kocsibejáróhoz

A 12-20 kerti murva, fehér murva a nagyobb szemnagyságának köszönhetően igen látványos struktúrájú felületet ad. Szemnagysága tizenkettő és húsz milliméter között van, pormentes. A szemelosztása egyenletes, így elterítése nem okozhat nehézséget. Mint minden murva, így ennek a színe is összhatásában fehér, de található benne szürkés vagy sárgás színű szem, ami önmagában fehérnek látszik. A felhasználásával kialakított felületek természetes hatást keltő igen tetszetős építmények lesznek, melyek a kertek díszévé válnak.

A murva 12-20 a normál kerti murva szemnagyságánál nagyobb szemszerkezettel rendelkezik, ezért felhasználása kiterjedtebb annál. Készíthető belőle kerti járda, pormentességének köszönhetően kis forgalmú út felső rétegének, növényzet közötti részek díszítő feltöltéséhez. Ez a murva kocsibejárók, kocsi beállók kialakításához is ajánlott, mivel a szemszerkezetének köszönhetően a kerék mintázatába nem szorul be és nagy terhelhetőségű, a vizet elvezeti. Elterítés előtt használjon geotextilt a gyomosodás megakadályozására, útépítésnél alap kialakítására is szükség van.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 12-20 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 12-20 murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 12-20 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

12-20 kerti murva

12-20 murva ár 10500 Ft / m³ + ÁFA

12-20 kerti murva rendelés, szállítás, ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 12-20 murvát, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 12-20 murva ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A murvaokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?