0-20 murva azaz a poros murva, térkő alá murva

A 0-20 poros murva, mint a neve is mutatja, nagyobb arányban kőport is tartalmaz, körülbelül negyven százalékot, ami szükséges is, mert ennek hiányában nem lehetne a megfelelő módon tömöríteni. A kőpor pont a megfelelő arányban van jelen. A nagyobb kőszemeknek - amik maximálisan két centiméter átmérőjűek - feladata a teherviselés. Az egyenletes szemszerkezeti elosztásnak köszönhetően könnyen elteríthető sima felületet lehet képezni belőle. A vizet csak részben engedi át.

A 0-20 töltőmurva útalap murva tömörítés hatására cementálódik, így igen kemény alapot biztosít térkövezésnél, mint alap réteg, útépítésnél szintén, de ez az anyag mint út is megállja a helyét. Továbbá alkalmas murvából készült utak kátyúzására, javítására is. Rendkívül fontos, hogy mindig megfelelő az adott előírás szerinti vastagságban használja fel, ami általánosságban minimum tíz centiméter, ez alatti rétegvastagságban nem áll össze a megfelelő szilárdságúra. Fontos továbbá a tömörítés megléte, ami vastagabb lerakásnál több rétegben történjen.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a 0-20 murvára van szüksége. A nem megfelelő murva választás gyengítheti a belőle készült építmény szilárdságát vagy annak kinézetét. A 0-20 murvát billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter 0-20 murvát tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

poros murva 0-20 murva

0-20 murva ár 8000 Ft / m³ + ÁFA

Poros murva, 0-20 murva, töltő murva, útépítési murva, rendelés, szállítás, ár, Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelő a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a 0-20 murvát, úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a 0-20 murva ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem hívjon telefonon.

További információ

A murvaokról bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?